Документация на продукта

Сподели с други

Приложна програма

Приложението „Wilo Assistent“ – Целият свят на помпите, събран в една програма

Сега приложението „Wilo Assistent“ предлага целия свят на високоефективната помпена техника на iPhone®, iPad® и iPod touch®. Безплатното приложение обединява изобилие от данни и функции, които досега бяха налични само в писмени документи или в Интернет, в джобен формат. Тази програма представлява лесно за обслужване мобилно приложение и е незаменим помощник при проектиране, консултиране на клиенти и инсталиране. Освен това ще намерите много добри аргументи за продажбата на енергийно ефективна, икономична и екологична помпена техника за отопление, климатизация и циркулация на санитарна вода.

Лесен достъп през Интернет или WLAN

Освен това приложението „Wilo Assistent“ предлага на потребителя целенасочен достъп до информация за продуктите и ноу-хау за всичко, свързано с помпената техника. Голяма част от данните и функциите са инсталирани на iPhone и затова са на разположение и без мобилна връзка с Интернет или WLAN. По този начин потребителят не натоварва трафика си на данни и е независим от условията на приемане на мястото на използване.

Приложението „Wilo Assistent“ предлага следните функции:

 • Интерактивен списък на аналозите за помпи за отопление и санитарна вода: Просто въведете обозначението на помпата, която желаете да подмените, и незабавно ще Ви бъде препоръчана подходящата високоефективна помпа Wilo за смяна. При това в списъка са включени хиляди обичайни стари помпи, произведени след 1975.
 • Калкулатор на разходите: Изчислява възможните разходи за електричество и потенциала за намаляване на емисиите CO2 при използване на енергоспестяваща високоефективна помпа Wilo в сравнение с нерегулирана помпа за отопление
 • Съкратен каталог на помпите с мокър ротор: Показва се каталожното описание на помпите Wilo с мокър ротор
 • Избор на помпа: След задаване на желаната работна точка на помпата (дебит Q в m³/h и напор H в m), сървърът Wilo прави необходимите изчисления и само за секунди препоръчва подходящата помпа.
 • Търсене на продукт Wilo: С функцията за търсене на продукти Wilo можете да намерите директно съответното описание на серията, само като въведете обозначението на продукта или артикулния номер.
 • Наръчник за помпи: Обобщение на основните принципи на помпите за отопление
 • Съвети и похвати: Съвети и похвати за оптимизиране на отоплителните системи и циркулационните системи за санитарна вода
 • Фенерче: Светодиодът LED може да бъде включен и изключен! При по-стари модели дисплеят на iPhone свети в бяло.
 • Конвертор на мерните единици: Преобразуване на най-важните физични мерни единици
 • Новини: Актуална информация за специализираните сервизи и проектантите на сграна техника
 • Контакт: Бърза връзка с Вашето лице за връза във Wilo
Сподели с други

Приложна програма

Pioneering for You